Un arbitru a murit, după ce a fost bătut de un fotbalist

Arbitrul central Ricardo Portillo a murit, după ce a fost bătut de un jucător la un meci amical. El mai avusese un picior și mai multe coaste rupte, ca urmare a unor incidente anterioare, dar fiica sa nu l-a putut convinge să se reorienteze către altă meserie.

Lumea fotbalului a fost lovită de o nouă tragedie, după ce un arbitru a decedat, în urma unei lovituri primite în faţă de la un portar, scrie prosport.ro. Centralul Ricardo Portillo (46 de ani) arbitra un meci amical din Salt Lake City, Ohio, iar când i-a arătat cartonaşul galben unuia dintre portari, pentru împingerea atacantului advers, a fost lovit în faţă pe neaşteptate. Conform poliţiei, goalkeeperul nervos a aşteptat până când arbitrul şi-a îndreptat privirea către carneţelul pe care nota evenimentele de joc, şi i-a aplicat o lovitură în plină figură. Oficialului i s-a făcut rău la câteva minute după incident şi a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde a intrat în comă, suferind probleme serioase la creier. La scurt timp i-a fost confirmat decesul.

Nu e la primul incident de acest fel

Fiica centralului, Johana Portillo, a declarat în lacrimi că a încercat de multe ori să-şi convingă tatăl să renunţe la arbitraj, dar de fiecare dată stăruinţele ei au fost inutile. "În urmă cu cinci ani un jucător l-a bătut şi i-a rupt câteva coaste. Cu ceva timp înainte, tot un jucător i-a rupt piciorul. Degeaba încercam să-l conving să renunţe, era pasiunea lui" , a spus fiica victimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel