Un apropiat al lui Grindeanu, numit de Tudose într-o funcție cheie

Eva Andreaș, fosta șefă de cabinet a lui Sorin Grindeanu, cât acesta a fost premier, a fost numită de Mihai Tudose, noul prefect de Timiș.

Potrivit PressAlert, în ședința de Guvern de astăzi premierul Tudose a numit-o pe Eva Andreaș, un apropiat al lui Sorin Grindeanu, în funcția de prefect de Timș.

Deși de-a lungul timpului au fost vehiculate mai multe nume din interiorul PSD, astăzi, premierul Mihai Tudose a numit-o în funcție pe Eva Andreaș, cea care a fost șefa de cabinet a lui Sorin Grindeanu, cât acesta a fost șef la Palatul Victoria. Licențiată în Drept și cu specializare în administrația publică pentru funcționari, Eva Andreaș a fost inspector la Serviciul de Integrare Europeană al Consiliului Județean Timiș și mai apoi șeful Serviciului Relații Externe din cadrul aceleiași instituții. A plecat la Guvern după numirea lui Grindeanu ca prim-ministru și a revenit la CJT după ce guvernul a picat în urma moțiunii de cenzură a majorității PSD – ALDE împotriva propriului guvern, informează sursa citată.

Decizia premierului de a o numi pe Eva Andreaș, un om de încredere a lui Sorin Grindeanu, în funcția de prefect de Timiș, vine la doar o zi după ce DC News a scris despre o posibilă împăcare între Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea. Citește AICI mai multe informații despre împăcarea dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel