Șumudică, săgeți către Miriuță. Reacția dinamovistului

sumudica
sumudica

Șumudică i-a trimis săgeți, în direct, antrenorului lui Dinamo, Vasile Miriuță.

Antrenorul lui Kayserispor a făcut totuşi o remarcă ce a părut că l-a deranjat pe Vasile Miriuţă, deşi acesta nu a comentat pe baza declaraţiei făcute de Şumudică: "În primul rând, îl salut pe domnul Miriuţă! Ce să spun... eu nu o să vorbesc de rău niciodată despre ce se întâmplă în fotbalul românesc. Cu bune, cu rele, de acolo am plecat. Dar aici e altceva, e diferenţă mare. Aici (n.r. în campionatul Turciei) nu-ţi dispare maşina din parcare", a declarat Şumudică la Sport.ro.

Antrenorul lui Kayseri a făcut referire la episodul din 21 noiembrie, când Miriuţă a vrut să se folosească de maşina dată de club, dar pe care nu a mai găsit-o în parcare. Antrenorul i s-a adresat secretarului general, Bogdan Bălănescu, dar explicaţia a venit de la preşedintele Alexandru David. Maşina fusese trimisă la revizia tehnică, scrie GSP.

După intervenţia lui Şumudică, Miriuţă l-a lăudat pe omologul său: "Marius Şumudică e un antrenor foarte bun. S-a rezolvat cu maşina, am venit cu maşina clubului, nu e nicio problemă".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel