Șumudică, oprit de Poliție: Mi-a spus că nu vrea să am soarta lui Ilie Năstase

sumudica
sumudica

Marius Şumudică a rămas o lună fără permis, după ce a fost oprit, marţi seară, în drumul spre Ploieşti, de către un echipaj de poliţie. 

Greşeala pe care a făcut-o în trafic nu a semănat cu cazul lui Ilie Năstase, mediatizat intens pe 25 mai, atunci când fostului mare tenisman i-au fost întocmite două dosare penale, însă agentul de circulaţie a adus vorba despre episodul încătuşării, informează Digi Sport.

"Am fost oprit de Poliție, mă duceam la meciul României. Chiar mi-a spus domnul polițist că nu vrea să am aceeași soartă ca a lui Năstase, să fiu trântit pe jos. Nu i-am spus că sunt Șumudică, ci un cetățean de rând".

"Era un băiețaș cu freza într-o parte. L-am rugat 10 minute să-și dea ochelarii jos. Acum am dovadă de 15 zile și pot circula lejer cu mașina. Oricum voi pleca în vacanță cu soția", a explicat Şumudică la ProX.

"Eu spun că nu am făcut acea greşeală în trafic, că aş fi forţat semaforul şi am trecut pe galben spre roşu, dar cuvântul poliţistului este cel care contează. Asta este", a mai spus Şumudică potrivit Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel