Șumudică, declarație savuroasă după meciul cu West Ham

Marius Şumudică a făcut declarații de presă după ce echipa pe care o antrenează, Astra Giurgiu, a înfrânt West Ham cu 1-0 și s-a calificat în Europa League. 

"Sunt foarte bucuros că de data asta atmosfera e mai animată, sunt mai multe persoane faţă de anul trecut. Se pare că a fost seara noastră, am avut şi noroc, dar în fotbal nu poţi să învingi fără noroc. Norocul ţine cu cei puternici! Am întâlnit o echipă cu mult peste nivelul nostru din toate punctele de vedere, dar am dovedit astăzi că dovedim un grup puternic", a spus antrenorul Marius Șumudică potrivit prosport.ro

"Sunt foarte bucuros, asta-i viaţa!"

Antrenorul Astrei a continuat: "Este cred una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea, la fel ca cele când s-au născut copiii mei. Fiindcă ştiam că sunt ai mei! E un rezultat mare! Doresc baftă şi un parcurs cât mai bun în Premier League pentru West Ham. Vreau să îmi felicit jucătorii, am jucat şi împotriva publicului. M-aş bucura să am şi eu un asemenea public care să te împingă de la spate. Avem deja multe cereri de bilete pentru grupe, în jur de 500. Sunt foarte bucuros, asta-i viaţa!". 

"Un patron din România dorea să nu se califice Astra ca să nu împartă market pool-ul"

Șumudică a mai spus: "E o realizare mare să elimini West Ham doi ani consecutivi. Mi-a fost foarte greu să nu fiu alături de echipă, în ţara mea sunt interzis şi nu pot să fiu alături de echipă. Eu de două luni nu pregătesc această echipă. FIFA dă o decizie, FRF probabil doreşte să câştige altcineva campionatul şi dă altă decizie. Asta e viaţa! Un patron din România dorea să nu se califice Astra ca să nu împartă market pool-ul. Iată că ne-am calificat şi noi şi ne-am asigurat bugetul pentru întregul sezon". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel