Șumudică - Becali, atac total. Alibec, mărul discordiei

Marius Şumudică a reacţionat imediat după ce Gigi Becali l-a acuzat pe Denis Alibec că nu doreşte să mai intre în teren pentru FCSB.

Antrenorul lui Kayserispor l-a provocat pe finanţatorul vicecampioanei să-l deconspire pe prietenul care i-ar fi „picurat" în ureche motivele pentru care atacantul se dă lovit, scrie Prosport.

Din Turcia, Şumudică a intervenit şi negat că ar mai fi vorbit cu Alibec în ultimul timp: "Am rămas surprins să citesc că nu ştiu ce prieten de-al meu ar fi spus că Alibec mi-a transmis mie că el nu mai joacă pentru ăştia, pentru FCSB. Că s-ar da lovit. Chiar nu-l înţeleg de ce face aşa ceva!? Ştiţi când am vorbit ultima oară cu Denis? Când m-a rugat Gigi, după incidentele de la Voluntari, să-i spun să se liniştească şi să-şi bage minţile în cap. Deci acum vreo lună şi jumătate", a declarat antrenorul.

Becali a fost provocat să numească persoana care ar fi spus că atacantul se ă lovit: "Eu n-am nicio problemă, să-l numească pe acel prieten care a auzit o asemenea gogomănie şi să-l văd că susţine asta. Dar n-are cum, pentru că nici nu este adevărat. Denis este disperat să joace. Şi la antrenamente, una, două el voia să trecem la miuţă. Şi moare de ciudă când pierde, se află într-o competiţie permanentă, iar dacă ar putea să joace, sunt sigur că ar face-o. Pentru mine, el este cel mai bun atacant, de departe!", a adăugat Şumudică potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel