"Umilitor"! Cel mai ciudat echipament din istoria sportului - FOTO

O echipă feminină de ciclism din Columbia a devenit faimoasă peste noapte în lumea întreagă. Celebritatea a venit după ce conducătorii au făcut o alegere neobișnuită în privinţa echipamentului pe care sportivele au fost nevoite să-l poarte în timpul competițiilor.

Designerul a ales să folosească culoarea pielii pentru zona din jurul şoldurilor, insă imaginile surprinse cu ocazia prezenței echipei în Turul Toscanei arată că opţiunea nu a fost dintre cele mai inspirate.

Reacţiile nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare, iar părerea majoritară este că echipamentele pot intra fără probleme în galeria celor mai mari "dezastre vestimentare" din istoria sportului, scrie prosport.ro.

"Doamnelor, respectaţi-vă şi refuzaţi să concuraţi îmbrăcate aşa", "E umilitor", "La ce s-au gândit cănd au făcut echipamentele astea?!", "Nu sunt vreun expert în lumea modei, dar până şi eu îmi pot da seama că acest echipament e un adevărat dezastru" sau "O iniţiativă grotescă". Acestea sunt doar câteva dintre reacţiile postate pe Twitter de fanii care au văzut ciudatul echipament.

Vezi și: Moment penibil la Festivalul Usturoiului din Pasul Tihuța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel