Ultimul tun al lui Duţă la CNAS: 420 de milioane de euro

duta 1
duta 1

Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Guvernului Ungureanu, care a profitat de ultimele zile pentru a-şi pune oameni în funţie cheie, dar şi pentru a semna contracte importante. Numai Lucian Duţă, fostul şef al CNAS, a semnat facturi în valoare de 420 de millioane de euro, chiar înainte de a-şi da demisia.

"Sâmbătă, duminică, luni s-au semnat o mulţime de numiri în funcţie, oameni în consilii de administraţie. Faimosul domn Duţă a semnat facturi de 420 de milioane de euro. S-au dat concursuri sâmbătă şi duminică, iar fostul premier Ungureanu le-a validat. (...) Este vorba de un jaf pe care l-am găsit în majoritatea instituţiilor publice, începând cu aparatul de lucru al premierului. Îmi veniseră 12 persoane care trebuiau "neapărat" să plece la o conferinţă la Rio de Janeiro. Mai staţi acasă, că nu este nicio problemă", a precizat premierul.

Ponta a spus că a găsit un adevărat haos în ministere şi abia acum înţelege de ce miniştrii desemnaţi nu au avut acces la datele de la Guvern. În perioada cât a fost doar premier desemnat Ponta le-a cerut miniştrilor să adune date pentru a purta negocierile cu FMI. Nici Florin Georgescu, ministru de Finanţe, nu a avut acces la date, chiar dacă trebuia să ducă negocierile directe cu FMI, a spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel