Ultimul om care l-a văzut pe Ghiță înainte de dispariție: L-am lăsat cu Coldea

[] []

26 ian 2017 / 18:17
Salveaza PDF Comentarii

Senatorul Daniel Savu, fost membru al comisiei de Control al SRI, este ultimul om care l-a văzut pe Sebastian Ghiță înainte de dispariție.

"Da, eu sunt omul care l-a văzut ultima dată, la o întâlnire oficială, pe Sebastian Ghiță. Eu cred că Sebastian Ghiță a avut o misiune. Cred că este mai presus de un martor sub acoperire. Îl știu de mulți ani. Un lucru pot să spun cu certitudine: nu avea niciun fel de probleme psihice. Un om care i-a înregistrat pe oamenii de la vârful țării are o pregătire și are o misiune să facă aceste lucruri", a zis Daniel Savu la România TV.

"Să vă spun despre seara aceea de dinaintea dispariției. Eram la o întâlnire oficială cu așa-zisa fostă comisie de supraveghere SRI. Problema este că în acea seară l-am lăsat pe Sebastian Ghiță într-o discuție tête-à-tête, extrem de amicală, cu Florian Coldea. Acesta este ineditul situației. Lucrul acesta arată că Ghiță acționa în a-l induce în eroare pe Coldea. Practic cel care era în offside era Coldea. Sebastian Ghiță i-a creat lui Coldea, până în ultimul moment, impresia de prietenie. Apoi, la câteva zile, Ghiță a făcut dezvăluirile pe care deja le știm. Nu este răzbunare, este mai mult de atât", a mai zis Daniel Savu.

"În acea seară, repet: Sebastian Ghiță a avut o discuție extrem de amicală cu Florian Coldea. Sub nicio formă, Sebastian Ghiță nu i-a lăsat impresia lui Florian Coldea - asta a fost sub ochii mei - că urmează să facă anumite dezvăluiri. Coldea nu cred că bănuia ce urmează. Ghiță era stăpânul jocului", a adăugat Daniel Savu.

știrea se actualizează

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23