Uleiurile esențiale combat oboseală: aromele naturale îți vor da energie și te vor înveseli

Uleiurile esențiale combat oboseală, aromele naturale îți vor da energie și te vor înveseli. Sursa foto: freepik.com
Uleiurile esențiale combat oboseală, aromele naturale îți vor da energie și te vor înveseli. Sursa foto: freepik.com

În sezonul rece, tot mai multe persoane se simt obosite și triste, însă uleiurile esențiale naturale le pot ridica moralul.

Există o serie de uleiuri esențiale al căror parfum te pot ajuta să te simți mai bine emoțional. Prin urmare, ar trebui adăugate la lămpi aromatice și difuzoare. Mirosul unic al acestor uleiuri vor umple camera și îți va transmite o doză de vivacitate și bună dispoziție. Iată uleiurile esențiale pe care le poți folosi în acest scop.

Ulei de mușețel. Aroma moale și liniștitoare a mușețelului amintește de un buchet de primăvară. Te relaxează și acționează ca un sedativ ușor. Adăugând ulei de mușețel în difuzor, te veți simți rapid mai bine și vei avea o senzație de confort. Acest remediu natural poate fi folosit și pentru a face loțiuni pentru piele.

Avocado, fructul minune, care te ajută să slăbești. Iată cum îl poți consuma

Ulei de mușcatăEste parfumul perfect care îți va oferi o senzație de prospețime. Acest ulei te calmează, te revigorează, crește nivelul de energie și îți dă o stare de spirit grozavă. De asemenea, se crede că mirosul uleiului esențial de mușcată are un efect benefic asupra tractului respirator superior. Dar este mai bine să-l adăugați în difuzor în combinație cu alte uleiuri. Spre exemplu, cu ulei esențial de bergamota, grapefruit și ylang-ylang.

Ulei de lavandă. Acest ulei esențial are un parfum minunat, care aduce confort și o senzație de stabilitate în momentele dificile din viață. De asemenea, uleiul de lavandă reduce emoțiile negative și frica.

Consumă ouă de prepeliță: sunt bogate în zeci de nutrienți și antioxidanți. Pentru unele persoane sunt însă interzise

Ulei de lămâie. Aroma citricelor a avut întotdeauna un efect pozitiv asupra nivelului de energie și motivației al unei persoane. Acest ulei împrospătează aerul și te ajută să te concentrezi. Cu ajutorul acestui ulei, poți fi mai încrezător în deciziile pe care le vei lua. Aroma de lămâie te încurajează să faci sport.

Ulei de bergamotă. Un alt ulei esențial care îți stabilizează starea de spirit în timpul sezonului rece este uleiul de bergamotă. Aroma sa alungă insomnia și îmbunătățește concentrarea. Are și un efect revigorant și poate fi folosit, acasă, pentru prepararea produselor cosmetice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel