Uite cine vorbește: Băsescu, despre alianța Tăriceanu-Ponta - Se întâlnesc două reziduuri politice

Scena politică în aceste zile cunoaște o efervescență deosebită, mai multe partide anunțându-și candidatul pentru alegerile prezidențiale.

În cazul PSD, alegerea a fost simplă și oficializată în Congresul de sâmbătă, 24 August 2019, unde Viorica Dăncilă intră, oficial, în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni. Acest lucru, conform analiștilor politici, ar putea agita apele în alianța de guvernare, PSD-ALDE, de unde se știe că liderul ALDE ar fi dorit să fie el candidatul unic.

Multă lume crede că alianța are șanse de a se rupe, ALDE fiind aproape de a se alia cu PRO România, într-o alianță electorală care să perimtă oamenilor lui Tăriceanu să acceadă în Parlament, după 2020. Legat de această posibilă alianță, Traian Băsescu a comentat la Realitatea Tv:

Tăriceanu este, acum, în situația în care cu disperare încearcă să se agațe de un partid care să-l tracteze în Parlament la anul. Și, dându-și seama că PSD-ul nu-i va mai face serviciul acesta, încearcă să-l păcălească pe Ponta. Numai că, atunci când vine vorba de Ponta trebuie să știe că și acesta este la fel de lipsit de cuvânt ca și Tăriceanu. (...) Tăriceanu este, acum, în situația în care cu disperare încearcă să se agațe de un partid care să-l tracteze în Parlament la anul. Și, dându-și seama că PSD-ul nu-i va mai face serviciul acesta, încearcă să-l păcălească pe Ponta. Numai că, atunci când vine vorba de Ponta trebuie să știe că și acesta este la fel de lipsit de cuvânt ca și Tăriceanu. (...) Deci, se întâlnesc două reziduuri politice!” a susținut fostul președinte, duminică, la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel