Uhrin, după Dinamo - FC Voluntari 2-0: A fost o perioadă grea

 Dinamo București a învins joi seara pe FC Voluntari, cu scorul de 2-0 (0-0), în cea de a 4-a etapă a play-out-ului Ligii 1, și a trecut de pe loc de retrogradare directă pe loc ce duce la barajul de menținere în Liga 1.

 

Le-am transmis că trebuie să ținem mingea jos, pentru că Voluntari are jucători foarte înalți. Nu vreau să avem atât de multe cornere, prefer mai multe goluri. Avem executanți buni pentru fazele fixe, nu le-am pregătit în mod special. A fost o perioadă grea pentru jucători, trei luni fără victorie în campionat, iar acum sunt foarte fericit pentru ei, meritau această victorie. (...)

Am câștigat, dar este doar o victorie, trebuie să muncim în continuare. E foarte greu să joci din trei în trei zile, este un program dezastruos pentru echipe. Nu știu cine face programul ăsta, dar jucăm la fel de des precum echipele din Champions League", a spus Dușan Uhrin Jr, după victoria cu FC Voluntari, pentru Digisport.ro.

Dinamo urcă pe locul 14, acumulând 18 puncte, și iese din zona retrogradării directe, având 2 puncte peste Hermannstadt și 4 peste Poli Iași. FC Voluntari, cu 23 de puncte, este pe locul 12, dar este la un singur punct distanță de un loc ce duce la baraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel