UEFA: Mesajul lui Platini care dă fiori Stelei. "Nu vom avea milă!"

Michel Platini
Michel Platini

Președintele UEFA, Michel Platini, a cerut înfiinţarea Poliţiei Sportive, care să lupte împotriva corupţiei şi a meciurilor trucate pentru pariuri.

După ce Gigi Becali a fost condamnat pentru dare de mită la un meci de fotbal, locul Stelei în Liga Campionilor este pus sub semnul întrebării.

Cruciadă împotriva corupției

Gsp.ro scrie că acest caz pică fix în mijlocul unei cruciade pe care UEFA a pornit-o împotriva corupţiei din fotbal. Mai mult, chiar şeful de la Nyon, Michel Platini, a ţinut zilele trecute cel mai dur discurs de la alegerea lui în funcţie, discurs ce o face pe Steaua să se teamă şi mai mult de un eventual verdict nefavorabil.

"În urmă cu şase ani, când am fost întrebat despre pariuri, despre corupţie şi despre meciurile trucate, am făcut apel la unitate şi la înfiinţarea unei poliţii a sportului. Ţinând cont de lipsa de reacţie din partea politicienilor, reînnoiesc acest apel pentru că avem de-a face cu organizaţii de tip mafiot care folosesc anumite partide pentru a spăla bani. Fotbalul a fost otrăvit din interior!", a precizat Platini.

"Am decis să înăsprim pedepsele pentru cei care aranjează, influenţează sau alterează fotbalul. Nu numai că nu vom avea milă, dar vom fi extrem, extrem de duri!" (Michel Platini, preşedinte UEFA)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel