Udrea vrea să-și trimită mama să-l "bruieze" pe contracandidatul său

udrea
udrea
Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, intenționează să-i răspundă în campania electorală cu aceeași monedă contracandidatului său de la USL, Liviu Brătescu, care, după cum susține candidata ARD, și-a trimis tatăl pentru a-i bruia întâlnirile cu alegătorii, doar că ea va apela la mama sa.

Aflată în campanie electorală în comuna nemțeană Ion Creangă, Elena Udrea a fost interpelată de tatăl contracandidatului său, Liviu Brătescu.  Candidată a Alianței România Dreaptă în colegiul 4 Roman-Ion Creangă, pentru Camera Deputaților, Elena Udrea a postat pe pagina de socializare și înregistrarea cu momentul interpelării, adăugând și un comentariu, intitulat "Povești de campanie cu tati, din Ion Creangă".

"După ce s-a ascuns în toaleta televiziunii locale CNS TV pentru a nu da ochii cu mine, contracandidatul meu de la USL și-a trimis tatăl să îmi bruieze o întâlnire cu cetățenii din comuna Ion Creangă! Mare bărbat, mare caracter! Mă gândesc serios să o trimit și eu pe mama la întâlnire cu Brătescu seniorul, data viitoare. :)", a scris Elena Udrea pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel