Udrea anunță proteste de stradă, din toamnă

udrea
udrea

Elena Udrea și-a marcat întoarcerea de pe litoral printr-un articol pe blogul personal. Deputata PDL scrie că cetățenii, chiar și în vacanță, își amintesc de nemulțumirile față de USL. Ea subliniază că vorbește despre oamenii care încă își permit o vacanță pe litoralul românesc. Conchide că vom vedea în toamnă cum disperarea oamenilor se va transforma în proteste. 

Elena Udrea a scris, pe blogul personal, că "O concluzie importantă este legată de starea de spirit și de așteptările pe care românii le au în acest moment și, țineți cont că este vorba de cei care totuși își permit să vină măcar câteva zile în vacanță. Deci cu atât mai mult concluzia este relevantă, pentru că în mod cert, cei care nu își permit, cei mai mulți, o duc și mai greu".

Nemulțumirea față de guvernare

Deputata PDL scrie că, în ciuda faptului că vacanța este o ocazie de relaxare, "copleșitoarea majoritate a discuțiilor pe care le-am avut în aceste zile au fost despre nemulțumirea provocată tuturor de actuala guvernare". Ea susține că printre cei care critică acum USL se numără chiar persoane din electoratul Uniunii.

Ponta vs. Udrea-Boc-Băsescu

Elena Udrea prezintă imaginea României, pe care și-a creat-o în vacanță: "șomaj în creștere, prețuri din ce în ce mai mari la utilități și produse de bază, oprirea lucrărilor de investiții din localitățile de unde erau". Potrivit deputatei democrat-liberale, și românii realizează degradarea calității vieții și stoparea unor proiecte cu potențial: "Aceasta în paralel cu dorința lor de a-mi aminti lucrurile bune pe care le-am realizat mai ales pentru turism, personal ori cu guvernul din care am făcut parte".

Ea mai susține că promisiunile USL au creat nemulțumire "din ce în ce mai mare într-un ritm accelerat".

"Vom vedea din aceasta toamnă în mod cert cum nemulțumirea, disperarea oamenilor se vor manifesta inclusiv prin proteste de stradă", a conchis Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel