Udrea vede, în scurt timp, o dreaptă unică. Ținta: Palatul Cotroceni

udrea89_04367_17172100
udrea89_04367_17172100

Elena Udrea susține o dreaptă unită și nu comentează declarațiile colegilor de partid, care îi cer să renunțe la duplicitate. Deputata PDL recunoaște că-și dorește "o opoziție puternică de centru-dreapta". Ea vede o alianță cu Mişcarea Populară, Forţa Civică, PNŢCD. Subliniază că este posibilă și cu PNL, dar cu două condiții: să fie dat afară de la guvernare și să fie schimbat președintele partidului. 

"Cred că este nevoie de o opoziţie puternică şi de o unitate a tuturor formaţiunilor care se revendică din spectrul politic de centru-dreapta. Eu nu am nici ezitări, nici nu încerc să ascund ce cred. Cred că PDL şi Mişcarea Populară, împreună cu Forţa Civică, cu PNŢCD-ul, ar trebui să se regăsească într-un proiect comun care eventual să aibă ca prim obiectiv câştigarea alegerilor prezidenţiale din 2014. Cu mine în PDL. Nu mă gândesc să plec din PDL, ci să contribui la unitatea dreptei şi să încerc să sprijin ca PDL, Mişcarea Populară, Forţa Civică, PNŢCD, de ce nu şi PNL, după ce va fi dat afară de la guvernare, să construiască un pol politic puternic care să se lupte cu PSD-ul în 2014. Da, cred că se poate face o alianţă cu PNL atunci când acesta nu va mai fi la guvernare", a spus Elena Udrea, vineri seară, la Realitatea TV.

Condiții pentru PNL

Ea a subliniat condițiile în care se poate vorbi de o alianță cu PNL: "Când PNL va fi dat afară de la guvernare şi domnul Anonescu va fi schimbat din fruntea partidului se poate face o alianţă inclusiv cu PNL şi se poate merge cu candidat comun la alegerile din 2014 prezidenţiale".

Decât mulți și degeaba, mai bine... Deputata PDL a adăugat că "În loc să existe mai multe formaţiuni politice de centru-dreapta care să meargă toate în alegerile din 2014 pe cont propriu, cu candidaţi proprii, să obţină fecare între 1 şi 5%, cred că ar fi mult mai bine pentru dreapta politică românească să se meargă într-un proiect comun".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel