Udrea: Trebuie să îl trimit acasă pe domnul Ponta

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat duminică, la Novaci, că va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale cu candidatul PSD, premierul Victor Ponta, și că îl va face să plece acasă.

"Voi ajunge cu Victor Ponta în turul doi, că are un partid mare în spate, dar până la urmă trebuie să îl trimit acasă pe domnul Ponta, așa cum am promis românilor, va pleca și din Guvern. Trebuie să plece și din Gorj, unde este deputat, dar nu a făcut nimic pentru județ", a afirmat Elena Udrea.

Elena Udrea a mai ținut să sublinieze și că Victor Ponta nu a respectat promisiunile pe care le-a făcut oamenilor din Novaci: "Am venit să vedem dacă s-a mai întâmplat ceva între timp, dacă domnul Ponta s-a mai întors pe aici cum a promis că vine să rezolve problemele oamenilor. N-a venit. Înțeleg că nu s-a rezolvat nici problema cu apa în zonă. Îl așteptăm și pe domnul Ponta, chiar îl chemăm aici să vină să rezolve problemele pe care noi nu putem să le rezolvăm, cum ar fi aceasta cu apa, pentru că ține de primărie și de banii pe care îi primește de la Guvern", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel