Udrea: Sunt și prima doamnă și președinte

Candidatul PMP la Președinție, Elena Udrea, glumește pe tema implicării familiei sale în campania prezidențială, spunând că ea este "și prima doamnă și președinte".

"Vedeți, făceam o glumă, spuneam că eu sunt și prima doamnă și președinte. Cu mine este mai simplu. Contracandidații mei au și această problemă cu doamnele din spate care-și doresc să fie prime doamne, își doresc acest statut. De multe ori orgoliul unei soții contează foarte mult în activitatea și în deciziile pe care le ia un bărbat în politică. Cred că este o competiție și între soțiile contracandidaților care ar putea să fie viitoarea primă doamnă", a declarat Elena Udrea într-un interviu pentru Agerpres.

Liderul PMP a vorbit și despre hobby-urile sale, dezvăluind că a descoperit "o nouă plăcere, aceea de a cânta".

"Nu am neapărat voce, îmi dau seama de asta, însă îmi place să cânt. Așa că am mai mers la concerte în Centrul Vechi, o să mă mai duc. Îmi place să cânt cu prieteni, să cânt pe scenă mai nou, am fani chiar. O să vedeți că în campania aceasta o să mai am ocazia să mai cânt. Altfel, călătoriile în țară și e un moment bun, călătoresc foarte mult în această campanie, chiar dacă nu sunt călătorii de plăcere și sunt făcute cu un scop precis și un program de campanie foarte precis", a spus Udrea.

Udrea dezvăluie ce consilieri vrea la Cotroceni. Două nume surpriză

"Am cântat. Și mă întâlnesc cu colegii, am foarte mulți artiști în partid, fie că sunt cunoscuți, fie că nu sunt cunoscuți, și de câte ori ne întâlnim avem și un moment de relaxare în care cântăm. E adevărat că nu-și permit să-mi spună că eu cânt, probabil, foarte fals, dar veselia este pe măsură. Deci avem și momente vesele în campanie în care candidatul cântă și încântă. (...) Ultima melodie preferată este "Aripi de vânt" a Deliei. Da, dacă aș avea un negativ aici aș cânta. Cânt toată ziua în mașină, merg cu radioul în mașină tot timpul deschis, ascult muzică la radio. Și, deja, toată echipa știe că eu cânt ce aud la radio și cânt, acum, cântecele Deliei, dar îmi trebuie un suport. Nu pot așa singură. E clar că nu mă descurc și nu aș vrea să stric o melodie atât de frumoasă", a conchis șefa PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel