Udrea și Bica, în închisoare. Tăbăcaru aruncă bomba: Vă dau în scris asta!

Elena Udrea şi Alina Bica
Elena Udrea şi Alina Bica

Luni expiră mandatele de arestare emise de interpol pe numele Elenei Udrea și Alinei Bica.

Cornel Tăbăcaru, omul de afaceri român stabilit în Costa Rica, a vorbit la România TV despre situația celor două. Tăbăcaru e convins că acestea vor rămâne în arest, pe toată perioada procesului de extrădăre, care poate dura chiar și un an. Mai mult, omul de afaceri este convins că cele două nu vor primi statutul de refugiat politic.

„De ce ar fi stat două luni, așteptând procedura de extrădare, și nu vor sta încă șase luni, opt luni, un an, așteptând în continuare procedura de extrădare?

Procesul nu va fi public. E un caz special. Este clar că pe durata întregului proces de extrădare (nr. - Elena Udrea) va fi în stare de arest. Pierdem timpul dacă vorbim altceva. În același timp, în paralel se judecă în continuare procesul de obiținere a statutului de refugiat. Procesele nu au nicio legatură între ele. Acel termen de un an de zile în care cei de la  emigrare pot să dea un răspun poate să încurce. Vă dau în scris că nu vor primi statutul de refugiat”, a mai adăugat Cornel Tăbăcaru.

Răspunsul în ceea ce privește statutul de refugiat va fi primit de Alina Bica în decembrie, anul curent, iar de Elena Udrea în luna martie a anului viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel