Udrea: Sângele nu are culoare politică

Fostul ministru al Economiei și președintele PDL București, Elena Udrea și-a declarat, într-o postare pe blogul personal, admirația pentru reușita celei de-a patra ediții a campaniei „Donează sânge, salvează vieţi!”, mulțumindu-le tinerilor din PDL pentru acțiunea lor, apreciind că ”sângele nu are culoare politică”.

”Mă bucură foarte mult că tinerii din organizaţia pe care o conduc au astfel de acţiuni. Sângele nu are culoare politică, iar demersul tinerilor nu este unul politic. Oricine poate face acest gest trebuie lăudat şi încurajat, pentru că sângele colectat merge la oamenii în nevoie, victime ale unor boli grave sau al unor accidente. Sunt foarte mândră de tinerii de la PDL Bucureşti şi de faptul că reuşesc, prin multele acţiuni pe care le derulează, să readucă bucureştenii alături de PDL. Şi fac asta într-un mod non-agresiv şi nepolitizând totul. Bunele intenţii de care dau dovadă ar trebui să fie luate ca exemple şi de seniori”.

Elena Udrea consideră că pentru salvarea unei vieți, nu este nevoie de bani sau instrumente sofisticate, ”ci doar de bunăvoinţă şi de o înţelegere mai bună a situaţiei de fapt”, o responsabilizare a cetățenilor că fiecare poate deveni un salvator, fără a mai fi nevoie ca pacienții ”să-şi găsească proprii donatori”.

”În condiţiile acestea, demersul Organizaţiei de Tineret a PDL Bucureşti este mai mult decât lăudabil. Criticile de care a avut parte clipul de promovare al campaniei s-au dovedit astfel neîntemeiate. De altfel, acel filmuleţ la care am participat şi eu, inspirat, e adevărat, dintr-o reclamă din Singapore, s-a dorit un element de creştere a impactului campaniei de donare de sânge. Şi, după rezultatele de astăzi, şi-a şi atins obiectivele – oamenii care au venit s-au dovedit foarte receptivi la mesajul nostru, pe care l-au înţeles perfect”, a mai adăugat președintele PDL București cu regretul că nu a putut face parte dintre donatori, din cauza nivelului scăzut al hemoglobinei, sub norma acceptată de doctori.

de bunăvoinţă şi de o înţelegere mai bună a situaţiei de fapt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel