Udrea, revoltată: Comisia Europeană trebuia să lase România în pace

Elena Udrea, candidata independentă pentru Camera Deputaților, s-a revoltat pe Facebook. Udrea nu este de acord cu anunțul făcut de Comisia Europeană privind inițierea procedurii de infringement pentru legea care prevede că produsele românești trebuie să fie în proporție de 51% pe rafturile magazinelor. Aceasta îl acuză pe Cioloș că nu le-a spus bruxellezilor să lase România în pace.

Comisia Europeană a anunţat că urmează să iniţieze procedură de infringement pentru legea care prevede că produsele româneşti trebuie să fie în proporţie de 51% în rafturile magazinelor.

Asta arată de ce Sistemul acesta împotriva căruia lupt este ticălos şi nociv României. Guvernul Sistemului nu numai că nu a reacţionat, dar, din ce informaţii am, chiar ei au trimis informaţia privind legea adoptată de Parlament.


Cioloş, care a fost comisar european pe agricultură, trebuia să pună mâna pe telefon şi să-i sune pe bruxellezii lui să le spună să lase România în pace. Cu toţii ne aducem aminte de protestele fermierilor francezi, mai ales ale celor care se ocupau de zootehnie şi de producţia de lapte, cărora onor Premierul Sistemului le-a luat apărarea la momentul respectiv şi a dat curs revendicărilor din Franţa.


Eu susţin că legea cu 51% produse româneşti la raft trebuie să rămână - ea va produce efecte pozitive în timp şi îi va ajuta pe fermierii români. Pentru asta însă, Sistemul trebuie pus în slujba cetăţeanului, pentru că acum apără mai mult interesele străinilor decât pe ale noastre., a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel