Udrea, reacție după ce Kovesi a reclamat-o la IJ. Ce spune Ciutacu

Elena Udrea reacționează după ce Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, cere Inspecției Judiciare să facă verificări legate de declarațiile deputatei, care a spus într-un interviu că "dacă i se năzare DNA-ului să îi facă cuiva dosar penal, sigur va face", dar și că "Doamna Kovesi a dat ordinul ca eu să fiu arestată". Jurnalistul Victor Ciutacu a avut, ulterior, un scurt comentariu pe pagina sa de socializare legat de reacția Elenei Udrea.

 

 

Deputata Elena Udrea îi cere procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, să sesizeze Inspecția Judiciară și cu privire la faptul că a negociat numirea acesteia în funcție cu fostul premier Victor Ponta.

"DNA-ul sesizeaza Inspectia Judiciara a CSM pentru ca am afirmat ca Kovesi a dat ordin sa fiu arestata din nou in vara lui 2015, ceea ce s-a si incercat in luna octombrie a anului trecut. Aceasta afirmatie am facut-o si la momentul respectiv, dar atunci nu a contat pentru Kovesi.

Eu cer sefei DNA sa mai sesizeze Inspectia si cu urmatoarea declaratie:
EU, ELENA UDREA, AM FOST LA PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA IN BIROU SA NEGOCIEZ NUMIREA LUI KOVESI IN FUNCTIA DE PROCUROR SEF ANTICORUPTIE!

Am facut acest lucru deoarece Presedintele Traian Basescu dorea sa o nominalizeze in aceasta functie, Ponta avea alta propunere, iar cei doi nu discutau intre ei.

Am facut-o din proprie initiativa, dar sunt persoane care pot confirma ceea ce spun", este mesajul postat, miercuri, de Elena Udrea, pe Facebook.

Citește și: DNA cere Inspecției Judiciare să facă verificări după afirmațiile Elenei Udrea

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a postat, ulterior, un mesaj scurt pe pagina sa de socializare, referitor la solicitarea Elenei Udrea: "Abia asta mi se pare jmekerie!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel