Udrea - Puncte tari și slabe pentru Ponta și Antonescu

Deputatul Elena Udrea, lider al Partidului Mișcarea Populară, a prezentat joi puncte tari și puncte slabe ale președintelui PSD, Victor Ponta, și ale președintelui PNL, Crin Antonescu.

Puncte slabe

"Eu aș începe cu punctele slabe, care sunt comune amândurora, și faptul că au fost împreună atât de mult timp - doi ani de zile - și au avut împreună demersuri atât de importante, cum a fost suspendarea președintelui, atacul la Justiție, atacul la statul de drept, arată că oamenii aceștia se aseamănă, au putut lucra împreună și atât de strâns și în lucruri atât de importante. O altă caracteristică pe care aș scoate-o în evidență, dincolo de apetența de a controla justiția, de a face politică strict în interesul baronilor locali, aș remarca un lucru - ambii au avut funcții executive. Poate oamenii nu își mai aduc aminte, dar domnul Crin Antonescu a fost ministrul Tineretului și Sportului. Și cum a fost domnul Ponta ministru pentru Relația cu Parlamentul și cum a fost domnul Antonescu ministru al Tineretului și Sportului, nici de unul, nici de altul nu a rămas nimic în urma lor. Nici de unul, nici de altul nu s-a auzit de vreo performanță în mandatele pe care le-au avut.

Spuneam că domnul Victor Ponta că obișnuia să chiulească. Deci îi era foarte greu o dată pe săptămână să participe la ședințele Guvernului. (...) Nimeni nu-și mai aduce aminte că au fost miniștri", a declarat Elena Udrea, la Realitatea Tv.

Puncte tari

"Puncte bune: din păcate, aș spune că e bine pentru domnul Antonescu, nu știu dacă e bine pentru oameni, că este un bun vorbitor, este spontan, e un bun orator. Și l-am văzut o dată în Parlament, a avut o prestație de excepție, când și-a dat demisia din funcția de președinte al Senatului.

Și domnul Ponta aș spune că are o apetență pentru comunicare și un talent de a comunica, care l-a ținut mult timp sus în preferințele electoratului, pentru că un om care nu a făcut nimic, nici ca prim-ministru (...). Însă, modul în care a comunicat permanent, instinctul acesta de a găsi tot timpul răspunsurile cu care să muți atenția dintr-o parte în alta, sigur, l-a făcut să rămână sus în preferințele electoratului.

Dar eu zic ca o țară nu poate trăi mai bine doar cu un orator bun sau cu unul care are talent la comunicare", a mai spus Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel