Udrea: protestele din stradă sunt absolut justificate

elena-udrea
elena-udrea

Elena Udrea consideră că protestele care au loc în aceste zile sunt o urmare firească măsurilor de austeritate, dar consideră că nu trebuie să se ajungă la violenţe. Udrea răspuns şi acuzaţiilor că liderii PDL sunt aroganţi şi a precizat că acest tratament vine din lipsă de timp, nu din ignoranţă.

"Orice soluţie trebuie negociată, pe calea dialogului, exclus pe calea violenţelor", a spus Udrea, care a adăugat că soluţiile trebuie să fie unele economice, în condiţiile în care România are un echilibru fragil.

Referitor la lozincile scandate de protestatari împotriva sa, Elena Udrea a declarat: "Eu am fost huiduită şi la meciul lui Bute". Nemulţumirea manifestanţilor vizează în primul rând oamenii politici cunoscuţi, a apreciat ministrul.

"Cred că în acest moment soluţia nu este să îl schimbi pe Boc cu Ponta, soluţia trebuie să rezulte dintr-un dialog constructiv putere-opoziţie-societate civilă. Poatre că nu am vorbit suficient cu oamenii, dar acest lucru nu s-a întâmplat din aroganţă, ci din lipsă de timp. Poate că unori nu am avut timp să vorbesc suficient nici cu familia mea, dar acest lucru nu este o scuză", a precizat ministrul, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel