Udrea: Prigoana are același tip de electorat ca Oprescu, Macovei, un candidat foarte bun

Elena Udrea, preşedintele PDL Bucureşti, a anunţat că nu va candida la Primăria Generală şi că din partea formaţiunii democrat-liberale va fi desemnată persoana care va sta cel mai bine în sondaje.

„Nu, nu candidez la Primăria Generală, obligaţia mea e să mă duc cu candidatul cu cele mai mari şanse, să merg cu un proiect câştigător. Sorin Oprescu este astăzi la Primăria Capitalei un candidat cu mari şanse, dar la Preşedinţia României a făcut 3%. Cel care stă cel mai bine în încrederea bucureştenilor este Silviu Prigoană. Un candidat foarte bun la Primăria Capitalei ar putea fi Monica Macovei, un candidat cu un discurs anti-corupţie, într-o instituţie care este mâncată de corupţie.

Însă candidatul îl veţi afla în momentul în care vom începe lansarea candidaţilor la sectoare. Avem lansări de candidaţi pe toată durata lunii martie, iar cel la Primăria Capitalei va fi anunţat undeva la sfârşitul lunii. Liviu Negoiţă poate că a avut un moment în care a ezitat, îşi doreşte să candideze şi va câştiga. Acolo ştim sigur că Liviu Negoiţă este viitorul primar. Silviu Prigoană are acelaşi tip de electorat ca Sorin Oprescu”, a declarat Elena Udrea, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel