Udrea: Ponta trebuie să accepte că liderii europeni sunt cu Băsescu

udrea dc
udrea dc

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat miercuri că premierul Victor Ponta ar trebui să se resemneze gândului că liderii europeni sunt alături de Traian Băsescu, precizând că șeful executivului a recunoscut deja că s-a pripit în suspendarea președintelui.

Înainte de a participa la ședința Congresului PPE de la Palatul Parlamentului, Elena Udrea a spus că pe șeful Guvernului l-ar face fericit dacă lideri precum Angela Merkel sau Jose Manuel Barroso nu ar mai fi alături de Traian Băsescu, notează Mediafax. "Eu cred că este lămurit acest aspect şi nu cred că acesta a fost sensul că s-ar încălca Constituţia şi ar fi motiv de suspendare. Cred că mai degrabă s-a umflat subiectul în presă pentru că domnul Ponta a recunoscut până la urmă că l-a luat gura pe dinainte şi că nu este nici pe departe motiv de suspendare. Pur şi simplu i-ar fi plăcut domnului Ponta ca domnul Băsescu să nu fie astăzi alături de doamna Merkel, de preşedintele Comisiei Europene, domnul Barroso, dar asta este viaţa, trebuie să accepte că liderii europeni sunt cu Traian Băsescu," declară fostul ministru al Turismului.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat marți că participarea lui Traian Băsescu la Congresul Partidului Popular European de la București este neconstituțională, deoarece în calitatea lui de președinte de stat dl Băsescu nu poate fi membru de partid. Cu toate acestea, socal-democratul a menționat că USL nu va declanșa procedura de suspendare din cauza acestei participări a președintelui la reuniunea popularilor europeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel