Udrea: Ponta se visează un urmaș al lui Băsescu

elena udrea dece
elena udrea dece

Deputatul PDL Elena Udrea a rămas șocată, după cum scrie pe blogul personal. Ei nu-i vine să creadă că premierul Victor Ponta îl dă drept exemplu pe Traian Băsescu. "Am trăit s-o văd și pe-asta: Victor Ponta îl dă drept exemplu pe Traian Băsescu", scrie deputatul PDL pe blogul personal. 

Elena Udrea spune că este anormal ca premierul, câteodată, să-l dea drept exemplu pe Traian Băsescu și alterori să-l atace. Ea spune "Referirile la numirile făcute în trecut de Președinte arată faptul că actualul Prim-ministru se visează, în sinea lui, „un urmaș al lui Traian”. Deocamdată nu-i prea iese, dar mai are timp. Va ști că este pe drumul cel bun când va fi inclus în categoria „colaboraționiătilor” de către Crin Antonescu și Dan Voiculescu".

Elena Udrea a adăugat "Evident, Premierul a vrut prin declarația făcută să justifice public numirea lui Alex Giboi, șeful biroului de presă al PSD, în fruntea Agerpres, pe ideea că apartenența politică nu se traduce neapărat prin acțiuni partizane". Ea ține să-i amintească premierului că președintele Băsescu a făcut numirile din rândul partidelor de opoziție din acel moment, nu din partea puterii. Ea și-a arătat convingerea că  "USL vrea să acapareze în totalitate instituțiile statului și vrea să exercite un control total asupra presei". Elena Udrea mai spune că lui Victor Ponta nu-i pasă de acest lucru. "S-a văzut acest lucru și la Tvr, se vede acest lucru și la Agerpres. Cu atât mai grav este faptul că Victor Ponta a făcut acest lucru, deși știa în mod evident că ar fi urmat o controversă. Semn că nu-i pasă.", a scris deputatul PDL pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel