Udrea: Ponta, mincinos patologic. Absorția fondurilor a scăzut

udrea89_04367_17172100
udrea89_04367_17172100

Deputata PDL, Elena Udrea, susține că premierul Victor Ponta are o singură modalitate de comunicare: minciuna sfruntată.  Ea face referire la declarația premierului cu privire la fondurile europene. 

"Datele Ministerului de Finanțe privind execuția bugetară pe primele 7 luni ale anului, făcute publice ieri, arată că, în 2013, au fost absorbite 3,879 miliarde de lei, adica 875 de milioane de euro. In scadere cu 0,6% (aproape 6 milioane de euro) față de aceeași perioadă a anului trecut", a scris Elena Udrea, pe blogul personal. Ea a adăugat că "comparând datele pe iunie și iulie furnizate tot de Ministerul de Finanțe, vedem că, în iulie, au venit doar 799 de milioane de lei, adică 180 de milioane de euro. Deci, nicidecum cele 730 de milioane de euro anunțate de Premier". Însă, în raportul MFP apar doar banii care s-au dus spre privat, fapt nemenționat de către deputată.

Ponta, din aluatul socialiștilor din Grecia?

Elena Udrea mai scrie că "Victor Ponta pare făcut din aceelași aluat politic ca socialiștii care au băgat Grecia în faliment". Ea ia în calcul posibilitatea unei informări greșite și scrie că "Dacă Victor Ponta a fost informat greșit, trebuie să-l demita imediat pe ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Dacă publicul a fost dezinformat prin sintezele financiare ale Ministerului de finanțe, ar trebui demis fie ministrul Chitoiu, fie ministrul Voinea- în funcție de cine se face responsabil de respectivele rapoarte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel