Udrea: Poate n-ar fi rău să se dizolve Parlamentul

elena udrea dc
elena udrea dc

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri seara, la Digi24, că nu ar fi rău ca noul Parlament să fie dizolvat, din moment ce actualul Legislativ este uriaș și format din "mulți penali". Totodată, democrat-liberala a opinat că președintele Traian Băsescu va respecta decizia USL și îl va numi pe Victor Ponta premier.

"Este dreptul lor să meargă cu o singură variantă de prim-ministru, consultările au loc conform Constituției și este dreptul președintelui să propună un premier Parlamentului. Constituția spune că dacă două propuneri consecutive cad în 60 de zile, atunci se dizolvă Parlamentul. Nu că ar fi rău să se dizolve, pentru că avem un Parlament uriaș, de 588 de persoane, format din mulți penali și oameni cu probleme în justiție, dar asta este partea constituțională", apreciază democrat-liberala.

Elena Udrea mai a susținut miercuri seara, că, din punctul ei de vedere, USL ar trebui lăsat să guverneze și să-și asume tot ce va presupune viitorul an, din punct de vedere al crizei economice.

"Din punctul meu de vedere, cred că, fără să știu ce vrea să facă președintele, dar este opinia mea: la un scor, ca acesta pe care l-a obținut, cred că USL trebuie să fie lăsat să-și pună prim ministru și să guverneze, să-și asume guvernarea și ce urmează în anul următor, din punct de vedere al crizei economice, pentru că uitați ce s-a întâmplat astăzi: astăzi, Guvernul Ponta a spus de fapt de îi așteaptă. Se ce nu a spus săptămâna trecută, de ce nu a spus acum o lună, această toamnă? Pentru că înainte de alegeri au încercat să amăgească electoratul că au soluții pentru venituri mai mari anul viitor, taxe mai mici. (...) La trei zile după ce poporul a dat votul, vin și spun adevărul: Dragi români, nu sunt bani, vă creștem taxele și impozitele", a afirmat fostul ministru al Turismului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel