Urmărește emisiunea live


Udrea: PDL şi-a stabilit candidaţii la Bucureşti. Eu sigur nu voi candida la Primăria Capitalei

elena_udrea
elena_udrea

Elena Udrea, preşedintel organizaţiei PDL Bucureşti, a anunţat că nu va candida pentru primăria Capitalei, dar a precizat că PDL şi-a stabilit candidaţii la nivelul Bucureştiului. Aceştia vor fi anunţaţi conform programului pe care partidul l-a stabilit, Udrea refuzând să ofere nume în acest moment. Udrea ţinut să lămurească şi zvonurile care îl dădeau p Oprescu candidat din partea PDL la Primăria Generală şi a spus că nici nu se pune problema de aşa ceva.

"Cunoaştem candidaţii la sectoare şi la Primăria Capitalei. Ne bazăm pe cercetări sociologice. Dincolo de toate preferinţele interne, noi vom merge pe opţiunile care vor avea cea mai mare susţinere în rândul electoratului. Vom anunţa candidaturile după un plan pe care fiecare partid îl are. (...) Am venit în faţa conducerii cu propunerea noastră şi ea a fost validată şi în cadrul Biroului Permanent Naţional. Eu cred că, atunci când va fi anunţat candidatul, toţi membrii PDL se vor aşeza în spatele acestuia şi-l vor susţine", a declarat Elena Udrea.

Liderul democrat-liberalilor bucureşteni a precizat că nu va candida la Primăria Capitalei. "Eu sigur nu candidez", a spus Udrea, care a adăugat că Silviu Prigoană este "cel mai bine plasat în sondaje", dar nu l-a confirmat drept candidat.

Elena Udrea a completat că înţelege aşteptarea din partea electoratului bucureştean în privinţa candidaţilor PDL. "O altă aşteptare este pentru cine va candida domnul Sorin Oprescu, având în vedere că dânsul este independent. Sunt curioasă când îşi anunţă USL candidatul la Primăria Generală. PDL nu se bate cu USL, se bate cu un independent", a susţinut ea.

Potrivit acesteia, o variantă de candidatură a lui Sorin Oprescu din partea PDL nu poate fi luată în calcul, pentru că acesta, în opinia PDL Bucureşti, a dat dovadă că nu este "un bun administrator".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel