Udrea: Orice este posibil, inclusiv să fiu arestată

Luni seară, într-un interviu acordat la Gândul Live, Elena Udrea a spus că se așteaptă la orice, inclusiv să fie arestată.

Întrebată dacă se așteaptă să fie arestată, Elena Udrea a zis: "Orice este posibil, inclusiv să fiu arestată. Sunt pregătită absolut pentru orice. Am început această luptă singură și o duc singură", scrie Gândul.

Cât despre terenul cumpărat de Udrea cu celebrul credit de la BRD, în 2007, aceasta a zis: "În 2007 a venit la mine Gheorghe Stelian cu un teren pe care l-a prezentat ca fiind foarte bun. M-am împrumutat la bancă ca să construiesc locuinţe. Am luat 3,2 milioane de euro. Am garantat cu terenul care făcea mai mult plus toate bunurile familiei. Imediat după ce s-a semnat contractul ...terenul nu era costruibil, nu am reuşit să scot PUZ. Dl Stelian m-a păcălit.

I-am zi dlui Stelu să-şi ia terenul înapoi. Gh Stelian a venit cu parteneul său de afaceri şi a preluat terenul cu tot cu credit. Nu mi-a dat înapoi banii, niciodată. Un teren care nu era construibil pe care i l-am dat celui care mi l-a adus. Dl Stelu era un partener de afaceri ai soţului. Nu ştiam ce afaceri fac împreună. Ştiam că face afaceri cu terenuri, inclusiv cu restituiri. În acest dosar ANRP nu am nicio implicare. Nu am ştiut că dna Bica este membră în comisie. Când am aflat că există un domn Diacomatu, am vorbit cu partidul, dlui Cristache Rădulescu care l-a susţinut. Dl Rădulescu l-a retras".

știre în curs de actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel