Udrea o invită pe EBa să candideze din partea PMP la PE. Ce motive invocă

Mezina președintelui Traian Băsescu, europarlamentarul PDL Elena Băsescu, este așteptată, dacă dorește, să se înscrie pe lista de candidați a PMP pentru alegerile europarlamentare, întrucât la PDL doar dacă ești anti-Băsescu poți candida pentru un loc în PE, a declarat, sâmbătă, deputatul Elena Udrea

"Deocamdată, nu a venit (Elena Băsescu pe lista PMP - n.r.). Noi am vrea să vină, pentru că, în primul rând, în PDL trebuie să fii împotriva lui Băsescu, ca să candidezi. În al doilea rând, PMP este un partid în parteneriat cu președintele Băsescu, Elena Băsescu este un europarlamentar care 5 ani a reprezentat țara la Bruxelles în mod onorabil și cu mult succes, așa că, dacă ar dori să vină, noi ne-am bucura", a răspuns Elena Udrea unei întrebări în acest sens, citează hotnews.ro. 

Candidații PMP pentru alegerile europarlamentare vor fi desemnați săpătămâna viitoare în urma unui vot al membrilor de partid, în timp ce conducerea partidului va fi aleasă la un congres care se va organiza după scrutinul pentru PE.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel