EXCLUSIV  Udrea nu l-a impresionat deloc pe Ciuvică: Dacă e adevărat, înseamnă că Soros e foarte prost. Asta era forța lui Băsescu în 2014

Băsescu - Udrea, 2014/ Agerpres
Băsescu - Udrea, 2014/ Agerpres

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a reacționat la ceea ce s-ar fi vrut o mega-dezvăluire a Elenei Udrea. 

În contextul declarațiilor Elenei Udrea despre George Soros care l-ar fi sunat pe fostul președinte Traian Băsescu pentru a o susține pe Monica Macovei la președinția României, analistul politic Bogdan Chirieac și președintele GIP, Mugur Ciuvică, au avut următorul dialog: 

Bogdan Chirieac: În 2014 l-a sunat personal George Soros pe Traian Băsescu să o pună pe doamna Monica Macovei președintele României (spune Elena Udrea n.r.). 

Mugur Ciuvică: Mi se pare o tâmpenie în sine. A candidat femeia și a luat 4%.

Bogdan Chirieac: ...și nu a sprijinit-o Băsescu. 

Mugur Cuvică: Adică Soros o voia pe Macovei în locul lui Iohannis, sau ce?

Bogdan Chirieac: Așa spune d-na Udrea.

Mugur Ciuvică: Bate și ea câmpii de la pușcărie, de acolo... Sau poate o fi vrut-o Soros, dar de ce nu a venit Soros să o pună? Ce putea Băsescu? Băsescu o susținea pe Udrea care a luat și ea 4%. Dacă e adevărat că l-a sunat Soros pe Băsescu să o pună pe Macovei președinte, înseamnă că sunt proști. Înseamnă că Soroș e foarte prost dacă se gândea că Băsescu, în 2014, putea să pună un președinte. Poate un președinte la vreun bloc de-al lui. Dacă în 2009 a reușit să fure alegerile, în 2014 nu a mai reușit. În 2014 el a susținut-o pe Udrea, Macovei a candidat și a luat și ea vreo 4,5%... asta era forța lui Băsescu în 2014. 

Udrea spune că Soros l-ar fi sunat pe Băsescu pentru a-l ruga să o susțină pe Monica Macovei la președinția României

”Eu am candidat la președinție în 2014, acesta a fost momentul fatal pentru mine. Dacă nu candidam, probabil că nu s-ar fi mers atât de departe în ceea ce mă privește”, a zis Elena Udrea.

”Monica Macovei a fost permanent un pion pus să saboteze tot ce am făcut în politică din momentul în care ne apropiam de 2014. George Soros l-a sunat pe Traian Băsescu să îl roage să o susțină pe Monica Macovei la președinția României. Monica Macovei a fost pusă să mă contracandideze la președinția partidului și a luat niște voturi”, a mai spus Elena Udrea.

”Monica Macovei a fost pusă să își facă M10, partidul care să contracareze Mișcarea Populară care era branduit de Traian Băsescu”, a zis Elena Udrea într-un interviu prezentat în cadrul emisiunii ”Statul paralel”, realizată de Anca Alexandrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel