UDREA, mic agricultor pe terenul Ioanei BĂSESCU

Elena Udrea a declarat că este proprietara a 43 de hectare de teren agricol, considerându-se un ”mic agricultor”, meserie despre care spune că este foarte greu să o practici în România în condițiile în care Guvernul nu oferă niciun sprijin. 

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a vizitat, sâmbătă, la Bistrița, târgul agricol ”Toamna bistrițeană”, prilej cu care s-a lăudat că se numără printre cei care practică  agricoltura, acesta fiind un domeniu în care puțini rezistă, pentru că sprijinul Guvernului este apoape inexistent.

"Sunt un mic agricultor și eu și vă spun că este foarte greu să reziști în condițiile în care nu există niciun fel de sprijin din partea Guvernului, iar cei mai mulți dintre cei care încearcă să lucreze pământul sfârșesc prin a vinde produsele la prețuri foarte mici intermediarilor, în așa fel încât de multe ori sunt dezamăgiți și renunță pe parcurs.”, a spus Udrea.

Citește și: Traian Băsescu, despre șansele Elenei Udrea la prezidențiale, în turul doi 


Candidatul pentru Cotroceni Elena Udrea deține 43 de hectare, teren pe care a declarat că a semănat până acum grâu, orz și rapiță, doar că anul acesta producția i-a fost afectată de inundații.

Udrea a confirmat, totodată, că prin firma sa a arendat și terenul cumpărat de fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, în comuna Nana.

"Pe firma mea de agricultură am lucrat în arendă și terenul Ioanei Băsescu, în afară de terenurile mele, cele 43 de hectare.", a explicat Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel