Udrea: Măsura prin care Ponta vrea să obțină un milion de voturi

elena udrea miscarea populara
elena udrea miscarea populara

Elena Udrea este de părere că premierul Victor Ponta a anunțat luni o măsură ce are scop electoral și prin care șeful Executivului ar urmări să obțină aproximativ un milion de voturi.

Creditele făcute de către persoanele fizice vor fi reduse la jumătate pe durata a doi ani, în cazul celor care câștigă lunar sub 1.610 de lei pe lună, a anunțat Victor Ponta.

„Nimeni nu poate fi păcălit. E o măsură electorală. Vine în 2014, când USL are nevoie de voturi, după doi ani în care n-am avut parte decât de creșteri de taxe și impozite, și ca număr, și ca valoare. Domnul Victor Ponta vine acum și spune unei largi categorii de electorat – și electoratul cu resurse financiare mici – că le dă acest ajutor”, a declarat Elena Udrea, citată de digi24.ro.

Ea adaugă că de acest ajutor ar putea beneficia aproape un milion de oameni, adică „un milion de votanți”.

„Domnul Victor Ponta vine și ne spune că nu poate renunța la acciza pe carburant, deci nu poate să nu ia banii românilor pe acciza pe carburant, care va duce nu doar la scumpirea la pompă, dar și la creșteri în lanț ale prețurilor la produsele de bază, dar poate să-i sprijine pe românii care au credite”, a continuat parlamentarul.

Creditele reduse, doar până la alegeri

Elena Udrea a precizat că măsura anunțată de primul-ministru va rămâne în vigoare doar până la alegerile prezidențiale, după care Guvernul va găsi o scuză ca să nu o mai aplice.

„Banii nu vin de la Victor Ponta de acasă, vin din buzunarul românilor”, a concluzionat noul membru al Partidului Mișcarea Populară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel