Udrea: Maior trebuia să fie premier în 2012, nu M. R. Ungureanu

George Maior
George Maior

Deputatul Elena Udrea reiterează că l-ar vota pe directorul Serviciului Român de Informații, George Maior, dacă acesta ar candida la alegerile prezidențiale, și opinează că fostul membru PSD ar fi fost o variantă mai bună în 2012 pentru funcția de premier, decât a fost Mihai Răzvan Ungureanu.

Elena Udrea susținea în urmă cu o săptămână, la Realitatea Tv, că George Maior ar avea votul său dacă s-ar hotărî să intre în cursa pentru Cotroceni. Rugat să comenteze această afirmație, președintele Traian Băsescu a răspuns, miercuri, la B1 Tv, că exclude o asemenea variantă.

Democrat-liberala l-a lăudat din nou pe directorul SRI, joi, la Adevărul Live, unde a precizat că Maior ar fi fost un premier mai bun decât Mihai Răzvan Ungureanu, al cărui guvern a căzut prin moțiune de cenzură la câteva săptămâni de la instalare.

”Am o părere foarte bună despre Maior şi am spus că l-aş vota la Preşedinţie dacă ar candida. Cred că ar fi fost o soluţie mai bună în 2012 în locul domnului Ungureanu în fruntea Guvernului. Dacă ar candida, cred că ar fi un candidat bun. Depinde din partea cui. Referindu-mă la George Maior, dacă ar candida, l-aş vota cu toată încrederea. Nu am auzit să se gândească să candideze.

Domnul preşedinte Băsescu nu comentează ce spune oricine, are standarde. Domnul Maior nu a ştiut ce face atunci când l-a cununat pe Victor Ponta.Domnul Maior a prins o perioadă extrem de grea în fruntea SRI, a prins două suspendări, dar a ştiut să menţină echilibrul. Are calităţile necesare pentru a intra în competiţia pentru preşedinţie. Cred că ar fi fost mai bun decât domnul Ungureanu ca premier. S-a vorbit la vremea aceea despre această posibilitate”, a declarat Elena Udrea.

Am o părere foarte bună despre Maior şi am spus că l-aş vota la Preşedinţie dacă ar candida. Cred că ar fi fost o soluţie mai bună în 2012 în locul domnului Ungureanu în fruntea Guvernului. Dacă ar candida, cred că ar fi un candidat bun. Depinde din partea cui.Referindu-mă la George Maior, dacă ar candida, l-aş vota cu toată încrederea. Nu am auzit să se gândească să candideze. Domnul preşedinte Băsescu nu comentează ce spune oricine, are standarde.Domnul Maior nu a ştiut ce face atunci când l-a cununat pe Victor Ponta.Domnul Maior a prins o perioadă extrem de grea în fruntea SRI, a prins două suspendări, dar a ştiut să menţină echilibrul. Are calităţile necesare pentru a intra în competiţia pentru preşedinţie. Cred că ar fi fost mai bun decât domnul Ungureanu ca premier. S-a vorbit la vremea aceea despre această posibilitate. Citeste mai mult: adev.ro/mwlxqb

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel