Udrea: Îl susţinem pe Antonescu în turul doi

udrea mp
udrea mp

Deputatul Elena Udrea spune că Mişcarea Populară îl va susţine pe Crin Antonescu în turul al doilea al prezidenţialelor, dacă liberalul va disputa fotoliul de la Cotroceni cu premierul Victor Ponta.

[caption id="attachment_423058" align="alignleft" width="310"] Foto: Facebook[/caption]

Udrea a explicat că strategia PMP este aceea de a avea un candidat care să-l bată pe Crin Antonescu în turul I, iar mai apoi liberalii să-l susţină pe reprezentantul Mişcării Populare. Dacă aceste calcule nu vor reuşi, tabăra lui Traian Băsescu îl preferă pe Crin Antonescu, în detrimentul lui Victor Ponta.

"Crin Antonescu este candidatul PNL, nu al USL, pentru că acolo lucrurile stau rău. Poate că va exista o înţelegere cu PNL măcar pe turul doi. Nu poţi să câştigi dacă nu ai un pact cu PNL. Proiectul nostru vizează ca cel pe care îl susţinem noi în turul I să-l bată pe Crin Antonescu, iar în turul doi să ne susţină liberalii. Dacă va fi invers, îl vom susţine noi pe Crin Antonescu. Dacă Victor Ponta şi Crin Antonescu se vor întâlni în turul doi, vom susţine candidatul PNL", a spus Udrea, vineri, la Adevărul Live.

Nu este prima oară când fostul membru al PDL expune aceste planuri. Elena Udrea spunea, în urmă cu puţine săptămâni, că Traian Băsescu are de gând să formeze şi să susţină un prezidenţiabil precum Emil Boc, dar dacă acesta nu va trece de turul I, şeful statului (implicit Mişcarea populară) se va orienta spre Crin Antonescu, "răul mai mic" în comparaţie cu Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel