Udrea îl critică pe Tăriceanu: Situație de jenă națională!

elena_udrea
elena_udrea

Elena Udrea l-a criticat pe Călin Popescu Tăriceanu, spunând că acțiunea s-a a fost de ”jenă națională”, nefiind susținută de nimeni din PNL.

”Nu mă pricep la poker, dar e clar că domnul Tăriceanu are cărţi proaste. Un anunţ care nu a avut o strategie, nu ştiu ce l-a îndemnat pe Tăriceanu să facă acest lucru. Înfiinţarea acestui partid este condiţionată de numărul celor care îl vor însoţi. Demersul său nu a fost susţinut de nimeni din PNL. Doi premieri au creat o situaţie de jenă naţională: Năstase (cu episodul împuşcăturii) şi Tăriceanu, cu mersul pe scări spre Victor Ponta. Guvernarea lui Ponta nu se bazează pe acest proiect eşuat al lui Tăriceanu.

Se ştia că electoratul USL nu doreşte ruperea Uniunii, probabil pe acest lucru se baza Tăriceanu. Probabil că acolo a câştigat câteva puncte, dar numai pe moment. Nu cred că va avea de câştigat având în vedere evoluţia acţiunii pe care a anunţat-o. Ponta nici nu are nevoie de Tăriceanu, a avut cât să îl arunce în corzi de tot pe Crin Antonescu.

Ar fi o naivitate uriaşă din partea lui Tăriceanu să creadă că USD-ul îl va susţine la preşedinţie. Când va susţine PSD-ul un candidat din alt partid?!”, a declarat Elena Udrea la Evenimentul Zilei.TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel