Udrea îl aseamănă pe Ponta cu Ceaușescu. "Încearcă să-i TERORIZEZE…"

Deputata Elena Udrea a anunțat că va depune plângere penală pentru amenințare și șantaj împotriva premierului Victor Ponta. 

"Ne-au sunat diverşi oameni să ne spună că au fost verificaţi dacă au oferit semnături împotriva măsurii aberante a Executivului. Avem de-a face cu o acţiune de represiune masivă împotriva tuturor celor care sunt împotriva Guvernului. Oamenii se tem de ce li s-ar putea întâmpla", a scris Elena Udrea, pe Facebook. 

Deputata a adăugat că  "Victor Ponta a ajuns la fel ca Nicolae Ceauşescu încercând să îi terorizeze pe toţi cei care nu sunt de acord cu el. Mă aştept să caute pe camerele de supraveghere persoanele care participă la mitinguri împotriva sa şi a acţiunilor Executivului. Corpul de Control al Primului ministru ar trebui să controleze Guvernul, nu cetăţenii". 

VEZI și: Elena Udrea și PMP, afiș inspirat de un film cu vampiri

Elena Udrea a ținut să sublinieze că "toate semnăturile adunate de Partidului Mişcarea Populară sunt reale, fiind strânse în stradă de tinerii noştri simpatizanţi. Ei nu au această cultură a hoţiei şi nu fură voturi aşa cum s-a întâmplat în atâtea rânduri cu Liviu Dragnea. În plus, noi nu avem calitatea să le cerem buletinul celor care au fost de acord să semneze, neavând dreptul de a opera date personale. De altfel, nici nu este vorba de o acţiune organizată în baza vreunei legi, care ar trebui să fie desfăşurată în conformitate cu aceasta. Este o acţiune politică prin care încercam să îi arătăm Premierului că poporul nu vrea scumpirea benzinei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel