Udrea îi face plângere lui Kovesi la Parchetul General

Elena Udrea a decis să o acționeze în instanță pe Laura Codruța Kovesi, șefa DNA. 

”Eu o să-i fac mâine plângere doamnei Kovesi la Parchetul General. Nu am unde altundeva. O să-i fac la Parchetul General o plângere doamnei Kovesi.” a spus Elena Udrea la TVR 1. 

Fosta politiciană a adăugat: ”Pe această femeie care distruge viețile oamenilor din revanșă sau că așa-i cere sistemul din care face parte cineva trebuie s-o ancheteze.”

[citeste si]

Decizia Elenei Udrea vine după ce procuroarea revocată din DNA la cererea Codruței Kovesi, Mihaela Moraru Iorga, a declarat că ”În situaţia dosarului privind-o pe Elena Udrea în care ne-a dat Parlamentul aviz doar pentru reţinere, nu şi pentru arestare, şi în care în mod clar am ieşit şi am spus la acel moment că atât timp cât nu avem aviz de arestare nu se impune reţinerea, pentru că ar însemna să facem doar un circ mediatic. Nu a fost reţinută. Am închis telefonul, am luat măsura controlului judiciar pe cauţiune şi consider că a fost o măsură corectă având în vedere avizul Parlamentului”. 

Mihaiela Moraru Iorga a precizat că Laura Codruţa Kovesi nu i-a cerut în mod direct să o reţină pe Udrea. 

”Mi-a spus (procurorul şef adjunct - n.r.) că opinia conducerii este că ar trebui reţinută pentru că există aviz de reţinere, pentru că l-am cerut şi pentru că trebuie să mergem până la capăt. A fost mesajul din partea doamnei procuror şef”, a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel