Udrea: Guvernul PDL nu a fost mai arogant ca altele

elena udrea
elena udrea

Elena Udrea este de părere că Guvernul PDL nu a fost mai arogant decât altele, adăugând că partidul a făcut greșeala de a se dezice de propriul Guvern.

Întrebată unde a greşit PDL, Udrea a răspuns: "Am greşit când ne-am dezis de propriul Guvern, ne-am dezis de Guvernul Boc".

"Dacă Boc ar fi plecat de la Guvern mai devreme, situaţia era alta. Dacă schimbam Guvernul mai repede, situaţia era alta, mai scăpam de presiunea populară", a spus Udrea.

Ea a mai spus că a fost o greşeală faptul că s-a stat cu preşedintele partidului în fruntea Guvernului în timp de criză atât de mult.

Întrebat dacă preşedintele PDL, Vasile Blaga, trebuie să demisioneze, Udrea a răspuns că este nevoie de o analiză serioasă la nivelul partidului.

Întrebat dacă este de părere că reprezentanţii Guvernului PDL au fost aroganţi, acesta fiind un motiv care a determinat scorul electoral actual al partidului, Udrea a răspuns: "Nu mai mult ca alte guverne".

Întrebată dacă este interesată de şefia PDL, Udrea a răspuns: "Este greu să vă spun (...) trebuie văzut ce zic liderii partidului din teritoriu".

Ea a menţionat însă că sunt discuţii în partid în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel