Udrea gătește la tuci. Ce brand politic își construiește- Galerie foto

Elena Udrea, în continuă promovare politică. Pentru a-și sedimenta poziția de româncă veritabilă, Udrea trăiește alături de electorat fiecare moment.  Dacă în 2008, croșeta în direct la un post de televiziune, acum publică pe Facebook poze de la pomana porcului, unde gătește la tuci.  

"Astăzi am urcat muntele, am băut o cacao fierbinte la o cabană, apoi am pregătit pomana porcului în aer liber. O zi de adevarată sărbatoare, cu soare și zăpadă în același timp. Nicăieri nu sunt sărbatori mai frumoase ca acasă, ca în România!", a scris deputatul PDL pe pagina de socializare.

În 2008, într-o săptămână, făcea sarmale. În următoarea, trecea de la toc la mop- a spălat o sală de clasă dintr-o școală. În a treia- andrele și tricotaj, la televiziune, în prime-time. În același timp, vorbea despre condiția femeii în politică.

Anul acesta a făcut, din nou sarmale. Bineînțeles, în direct. “Mama mea, și eu de obicei, lua carnea cu mâna. Dar acum, pentru că suntem în emisiune și nu vrem să ne murdărim, vom folosi lingura”, a mărturisit ea în timp ce rula carnea tocată în foaia de varză murată. Acum, gătește la tuci, alături de fanii de pe Facebook.

Galerie Foto

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel