Udrea explică ce are de împărțit Ponta cu ea

Elena Udrea a acordat un interviu în care a explicat de ce Victor Ponta o atacă uneori prin diferite declarații de presă.

Aceasta spune că premierul reacționează instinctual, de frică, fiindu-i teamă că "epoca PSD" se va sfârși.

"PMP este partidul oamenilor tineri şi curajoşi, care îşi doresc să trăiască şi să se dezvolte într-o Românie puternică şi independentă. Asta ne tranformă în mod natural în adversarii unui PSD al baronilor locali care sufocă ţara şi-i menţin pe oameni în sărăcie. Ponta şi PSD ştiu că PMP şi eu personal vom reprezenta sfârşitul dominației roșii și a corupţiei care s-a întins peste România.

VEZI ȘI: Elena Udrea, pentru DCNews: "Sunt o femeie singură la 40 de ani și trebuie să mă organizez!" Cum și-a cumpărat terenul, ce planuri de afaceri are și unde va locui

De aceea, reacţionează instinctual, din frică, şi încearcă să distrugă singura forţă politică nouă care îndrăzneşte să se lupte cu ei, care nu are rădăcini în PCR şi care îşi doreşte să continue proiectul de reformă şi modernizare a statului început acum 10 ani de preşedintele Traian Băsescu. Cât priveşte obsesia lui Victor Ponta în ceea ce mă priveşte, ea este cu siguranţă rezultatul frustrării uriaşe care îl macină, că, în doi ani de mandat de prim-ministru, nu a reuşit să facă, având întreg guvernul în mână, nici măcar 20% din cât am reuşit eu în perioada în care am deţinut funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului", a spus Elena Udrea, conform EVZ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel