Udrea: Eu aş vrea competiţie, declaraţia lui Blaga a fost un avertisment

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat la B1TV, că ar vrea ca pentru şefia PDL să se înscrie mai mulţi candidaţi pentru că „echipa a crescut foarte mult şi este bine să se vină cu oferte diverse”.

"M-aş bucura să existe competiţie pentru această funcţie, cred că este un moment în care într-adevăr în partide se încearcă - în unele nu cu succes, măcar să fim noi primii care facem o reformă. Nu e un schimb de generaţii, pur şi simplu echipa a crescut foarte mult. Ca urmare a alegerilor din 2008, avem un partid cu oameni mulţi noi, valoroşi, care vor să intre în conducerea partidului, vor să conteze, să participe la decizie, aşa este normal pentru cineva care alege să facă politică. Cred că este bine să existe competiţie, să se vină cu oferte diverse", a declarat Udrea.

Videanu şi Falcă ar putea candida la şefia PDL

Secretarul executiv al PDL a afirmat că ar putea exista mai mulţi candidaţi pentru funţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal, chiar dacă aceştia nu şi-au anunţat intenţia, nominalizându-i pe Adriean Videanu şi Gheorghe Falcă. Despre declaraţiile lui Vasile Blaga prinvind candidatura aceasta a spus că "a fost mai degrabă un mesaj că domnul Blaga are susţinere în partid, cred că a fost un avertisment”.

Citeşte şi:

Vasile Blaga ia în calcul candidatura la şefia PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel