Udrea: Eu am semnat contracte, Mitropolitul îi mulțumește lui Ponta

udrea-scoate-capul-in-lume-dupa-sapte-zile-6568307
udrea-scoate-capul-in-lume-dupa-sapte-zile-6568307

Deputata Elena Udrea anunța, duminică, că va fi prezentă la slujba de prăznuire a Sfintei Cuvioase Parascheva care va avea loc la Catedrala Metropolitană din Iaşi. Acesta a subliniat că în timpul mandatului său de ministru au fost alocate cele mai multe fonduri "pentru proiectele importante ale Bisericii din inima Moldovei – peste 90 de milioane de lei". În urma pelerinajului, deputata s-a arătat deranjată de atitudinea Mitropolitului. 

"În ceea ce priveşte prezenţa politicienilor la astfel de momente, eu cred că ea este nu necesară, ci obligatorie. Aleşii trebuie să fie alături de oameni, de cei care le-au acordat încrederea să îi reprezinte în toate momentele importante pentru ei. Eu am parcurs 1.000 de kilometri în două zile nu pentru voturi, căci nu sunt angrenată în vreo bătălie electorală, ci pentru că mă simt obligată să le fiu alături oamenilor la aceasta mare sărbătoare a Moldovei. E forma mea de respect şi recunoştinţă faţă de cei care mi-au acordat încrederea şi susţinerea, faţă de cei care şi-au pus speranţe în mine votându-mă anul trecut deputat de Roman", a scris deputata PDL, pe blog.

"Și nici nu m-am supărat că Mitropolitul..."

Elena Udrea a adăugat că "Spre deosebire de cei din Guvern, eu am ajuns la timp pentru începerea slujbei şi nu m-am băgat în faţă la moaşte precum Ponta şi Dragnea. Și nici nu m-am supărat că Mitropolitul a mulţumit public Primului Ministru, primarului Iaşiului, preşedintelui CJ, prefectului, toţi de la USL, dar a omis să mă menţioneze. Asta deşi, când eu veneam la Iaşi să semnez contracte de 90 milioane de lei din bani europeni pentru reabilitarea Mitropoliei, a Bisericii Banu sau a monumentului Sfântu Sava, Ponta organiza mitinguri la Universitate împreună cu Voiculescu. Iau aceasta ca pe o dovada că Biserica şi statul pot avea un parteneriat. Important este ca el să fie în folosul poporului credincios".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel