Udrea: Electoratul băsist, cheia înfrângerii lui Ponta

Foto: dcnews.ro
Foto: dcnews.ro

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, susține că "electoratul băsist" va face diferența în turul II al alegerilor prezidențiale, chiar și în primul tur, aceasta fiind una dintre condițiile pe care un contracandidat trebuie să le îndeplinească pentru a-l învinge pe Victor Ponta.

Udrea s-a arătat sceptică față de construcția politică PNL-PDL, înființată sub denumirea ACL, dar îi invită pe liberali și pe democrat-liberali la discuții în vederea prezidențialelor.

"Dacă ne dorim într-adevăr să dăm în toamna aceasta un contracandidat puternic, care să-l învingă pe Ponta, cred că este nevoie de un dialog măcar pentru turul II al prezidențialelor", a spus liderul PMP, luni, la Adevărul Live.

Elena Udrea a insistat că niciun adversar al premierului Ponta nu va isprăvi fără sprijinul alegătorilor lui Traian Băsescu.

"Electoratul băsist pentru un contracandidat al lui Ponta este esențial. El singur nu va câștiga, dar va face diferența în turul I și II", a arătat Udrea.

Ea s-a arătat surprinsă că toate partidele, cu excepția PMP, se distanțează de Băsescu în vederea alegerilor.

"Nu înțeleg de ce această construcție nouă (Alianța Creștin Liberală - n.r) își propune să se confrunte cu președintele. Să fie sănătoși, să facă așa cum doresc. Noi credem că este nevoie ca cineva să ducă mai departe lucrurile începute de președinte. Dincolo de crezul nostru, calculul politic arată că cineva trebuie să ia acest electorat băsist", a spus președintele PMP.

"În turul II va intra candidatul susținut de Traian Băsescu", a punctat Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel