Urmărește emisiunea live


Udrea, după condamnarea lui Băsescu: Iohannis, un fariseu

Elena Udrea a avut o primă reacție după ce Mircea Băsescu a fost condamnat definitiv la închisoare.

"Mircea Basescu a fost condamnat definitiv, sentinta de la fond ramanand valabila si in apel. La ce presiune mediatica a fost plus faptul ca omul a petrecut mai bine de un an in arest preventiv si la domiciliu, ceea ce trebuia cumva justificat conform practicii din Romania, nu cred ca cineva astepta vreo achitare!!!

Deocamdata, fac un singur comentariu: pentru Traian Basescu, faptul ca exista o decizie definitiva a unei instante judecatoresti, il determina sa nu mai spuna nimic despre vinovatia ori nevinovatia fratelui sau, despre cum au fost avute in vedere sau nu probele indicate in cauza, despre declaratia complet diferita a unui coinculpat, de la parchet, unde spunea ca nu i-a dat niciun ban lui Mircea Basescu si pana la cea de la instanta unde declara contrariul, fara ca parchetul sa se sesizeze pentru vreo declaratie mincinoasa ori etc.

Intr-o situatie similara, tot in urma unei decizii definitive a unei instante, Klaus Johannis nu are incredere in ce spun judecatorii si, face o contestatie pe o cale extraordinara de atac. Nu doar ca nu crede intr-o decizie definitiva care nu ii convine, nu doar ca ataca in justitie aceasta decizie, dar mai si cere ca rejudecarea cauzei sa se faca la o alta instanta, deoarece are suspiciuni cu privire la impartialitatea judecatorilor care au hotarat definitiv ca si-a dobandit casele prin acte false!!!

[citeste si]

Si ce sa vezi, i se admite si calea extraordinara de atac si stramutarea rejudecarii cauzei...

Concluzia este ca:

1. Johannis este un fariseu care crede in justitie doar cand ii da lui dreptate, in timp ce Traian Basescu, cu toate atacurile tonomatelor securiste din presa care ii reproseaza subminarea luptei anticoruptie prin discursul anti abuzuri pe care il are, dovedeste un respect principial fata de justitie, tacand si cand ar avea argumente sa vorbeasca

2. Si judecatorii pot gresi, din moment ce sentintele difera de la o instanta la alta si, chiar ICCJ admite in cazul Johannis ca o sentinta definitiva poate fi revizuita...", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel