Udrea, dezvăluiri de la întâlnirea cu Rareș Bogdan

Foto: captură România Tv
Foto: captură România Tv

Președintele PMP, Elena Udrea, admite că a participat un eveniment prilejuit de ziua de naștere a jurnalistului Rareș Bogdan, unde spune că a discutat cu colegi și adversari din lumea politică.

"Era foarte multă lume politică, lume din presă. La un astfel de eveniment se întâmplă să te întâlnești și cu colegi și cu adversari din politică, dar să știți că nu se schimbă cu nimic lucrurile", a declarat Elena Udrea, luni seară, la România Tv.

Elena Udrea spune că le-a recomandat adversarilor politic prezenți la hotelul din București să o susțină pe șefa PMP la Președinție. Udrea precizează că nu i-a spus acest lucru și lui Vasile Blaga, președintele PDL.

"Dânsului nu, dar am spus-o celorlalți colegi și mi-au dat dreptate. Nu vrea să-i devoalez, să fac și eu o dezvăluire în direct. Acolo erau foști colegi de partid, oameni din politică cu care, la astfel de eveniment, schimbi din decență două vorbe. Suntem oameni civilizați, nu ne păruim când ne întâlnim. Cred că acolo foarte mulți au venit tocmai să ia pulsul, să vadă ce se mai întâmplă, cine mai candidează (...) Numai politică s-a discutat acolo. Cel puțin la masa de politicieni. Acolo erau și oameni din showbiz, din presă", a afirmat Elena Udrea, care a precizat, râzând, că toate discuțiile au avut o singură concluzie: Udrea președinte!.

Rareș Bogdan, despre "întâlnirea de taină" cu Vasile Blaga, Udrea și Vanghelie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel