Udrea, despre cel mai rău lucru care se poate întâmpla în PDL

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a prezentat, marți seara, care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla Partidului Democrat Liberal după convenția din 23 martie, în care va fi ales noul președinte al formațiunii.

Într-o emisiune la B1 tv, Elena Udrea a declarat că cel mai rău lucru care se poate întâmpla în PDL este "să nu se schimbe nimic".

"Eu cred că cel mai rău lucru cu partidul, ar fi ca de pe 23 să nu se schimbe nimic. Așteptarea care s-a generat față de evoluția partidului, este o competiție. Oamenii se uită, unii sunt pro, unii sunt contra. Această așteptare dacă va fi urmată de păstrarea liniilor partidului, va fi mai rău", a arătat deputatul, potrivit pesurse.ro.

Vezi și: De unde vine numele Elenei Udrea

Udrea a adăugat că Vasile Blaga și Monica Macovei vor fi păstrați în conducerea partidului, în cazul în care ea va obține postul de președinte al democrat-liberalilor:

"În BPN trebuie să se regăsească reprezentanții tuturor moțiunilor, pentru a evita episodul anterior, când s-a format o dizidență în partid, au plecat susținători ai lui Vasile Blaga, pentru că oamenii nu au mai avut încredere în PDL, sub conducerea lui Emil Boc. Mulți au plecat și au votat la moțiunea împotriva guvernului Ungureanu, atunci s-a dărâmat un guvern la patru voturi. Aceia au fost toți oameni de la noi. Asta s-a întâmplat pentru că partidul nu a rămas unit în 2011, ceea ce vreau să evităm în 2013", a explicat Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel