Udrea, despre arestarea Alinei Bica și numirea procurorului la șefia DIICOT

Președintele PMP, Elena Udrea, spune că își asumă prietenia cu Alina Bica, fosta șefă a DIICOT arestată într-un dosar de retrocedări, dar și căsnicia cu Dorin Cocoș, omul de afaceri al cărui nume este vehiculat în mai multe dosare de corupție.

"Relația mea cu Alina Bica nu are nimic de-a face cu posibila ei implicare în dosarul retrocedărilor. Știu că este greu de crezut pentru unii că relația mea cu dna Bica nu a  fost niciodată leagată de activitatea ei profesională (...) Sper ca dna Bica își poate dovedi nevinovăția", a declarat Elena Udrea, miercuri, la Adevărul Live.

Elena Udrea este de părere că premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu nu o propuneau pe Alina Bica la conducerea DIICOT dacă aveau informații despre presupusa sa implicare în fapte de corupție.

"Eu presupun că dacă existau informații că dna Bica este implicată în acte de corupție cei care au numit-o, respectiv Traian Băsescu și Victor Ponta, ar fi știut. Despre acest lucru nu s-a știut", a spus Udrea, care a remarcat că cei care blamează acum numirea Alinei Bica criticau, la acea vreme criticau nominalizările pentru conducerea DNA și cea a Parchetului General.

"Îmi asum prietenia cu Bica, că am fost 10 ani căsătorită cu Cocoș, îmi pare rău pentru ce i se întâmplă", a mai spus Udrea.

DOSARUL MICROSOFT. Dorin Cocoș a contestat arestarea preventivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel